Πρόσκληση για την πλήρωση των θέσεων των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων της Κυβέρνησης και των Γενικών Γραμματέων Περιφερειών

Όποιοι ενδιαφέρονται «για την πλήρωση των θέσεων των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων της Κυβέρνησης και των Γενικών Γραμματέων Περιφερειών» μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Γραφείου του Πρωθυπουργού (www.primeminister.gr) σημειώνοντας κάθε φορά τη Γραμματεία ή τις Γραμματείες, για τις οποίες εκδηλώνεται το ενδιαφέρον. Μπορούν επίσης να προτείνουν κάποιον άλλο για μια απ’ αυτές τις θέσεις συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση ετεροπρότασης.

grafeio_prothyp

Αναφέρεται ότι σε κάθε περίπτωση «διασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα της συμμετοχής» και ότι όσοι τελικά επιλεγούν «θα κληθούν να υποβάλουν αναλυτική κατάσταση της περιουσίας τους».

Με τόση αξιοκρατία που διακηρύσσεται… ποιος ξέρει καμιά φορά τι γίνεται… Κάντε καλού κακού μια αιτησούλα να βρίσκεται. Προσέξτε όμως τις ημερομηνίες: Οι αιτήσεις θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι την 13η Οκτωβρίου 2009.

Σχολιάστε

Filed under Αταξινόμητα

Σχολιάστε