Χωρίς την παρουσία του Πύρρου Δήμα και του Νάσου Γαλακτερού η συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο

DSCN9367

Χωρίς την παρουσία του Πύρρου Δήμα και του Νάσου Γαλακτερού η συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο στα πλαίσια της 9ης Αθλητικής Ημερίδας «Ευ Αγωνίζεσθαι»

Σε λάθος συντονισμό των διοργανωτών οφείλεται η μη παρουσία των παραπάνω ολυμπιονικών καθώς επίσης και των Ολυμπιονικών Ζωής Παρασκευοπούλου και Ειρήνης Αϊνδηλή στην προγραμματισμένη συνέντευξη – παρουσίαση του προγράμματος «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε εκ μέρους της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α) η προϊσταμένη Ιλεάνα Κλοκώνη, ενώ δίπλα της βρισκόταν η Ολυμπιονίκης της Ξιφασκίας Βάσω Βουγιούκα και ο Εθνικός Προπονητής Θωμάς Λιάπης.

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α) συνεχίζοντας το σημαντικό έργο της προώθησης του αθλητισμού και των υψηλών αξιών του ανά την Ελλάδα, μέσα στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών σκοπών και δραστηριοτήτων της, διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Λευκάδας και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την αθλητική ημερίδα «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα 14 Μαΐου στο κλειστό Γυμναστήριο και περιλαμβάνει 5 Ολυμπιακά Αγωνίσματα (Μπάσκετ, Άρση Βαρών, Ρυθμική Γυμναστική, Ξιφασκία, Τοξοβολία), στα οποία θα γίνει εκμάθηση σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, από καταξιωμένους Έλληνες Ολυμπιονίκες. Στο μπάσκετ ο Νάσος Γαλακτερός, στην άρση βαρών ο Πύρρος Δήμας, στη Ρυθμική Γυμναστική η Ειρήνη Αϊνδηλη, στην Ξιφασκία η Βάσω Βουγιούκα και στην Τοξοβολία η Ζωή Παρασκευοπούλου

Στόχος της αθλητικής ημερίδας είναι η προώθηση του αθλητισμού, των αρχών του «Ευ Αγωνίζεσθαι», του φίλαθλου πνεύματος και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής των μαθητών.

Όλοι οι συμμετέχοντες, όπως προβλέπει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΘΝ.Ο.Α, στο τέλος της αθλητικής ημερίδας θα παραλάβουν δίπλωμα συμμετοχής.

Οι ημερίδες έχουν σχεδιαστεί σε δύο άξονες, τον αγωνιστικό και τον εκπαιδευτικό, έτσι ώστε να μετέχουν μαθητές-αθλητές και να παρακινούνται να γνωρίσουν τα αθλήματα μαθητές, μελλοντικοί αθλητές.

Στη συνέντευξη τύπου εκτός από το Δήμαρχο, παραβρέθηκαν και μίλησαν για την διοργάνωση οι αντιδήμαρχοι: Ζωή Σκιαδά και Ευτύχης Ζουριδάκης, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς η υπεύθυνη φυσικής αγωγής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Όλγα Θειακού.

Βιολέττα Σάντα

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Λευκάδα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s