Η Λευκάδα παρούσα στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση WTM 2009 του Λονδίνου

wtm «… Το διαφημιστικό υλικό το Νομού που διενεμήθηκε στην εν λόγω έκθεση διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές της Λευκάδας και το μήνυμα που δόθηκε είναι ότι η Λευκάδα αποτελεί αξιόλογο ανερχόμενο τουριστικό προορισμό…», αναφέρεται μεταξύ

άλλων σε Δελτίο Τύπου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λευκάδας, το οποίο και παραθέτουμε:

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (18.11.2009)

Από το Λονδίνο και στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης WTM 2009, της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης στον κόσμο, ξεκίνησε την 9η Νοεμβρίου 2009 η νέα δυναμική εκστρατεία προβολής του Ελληνικού τουρισμού στις διεθνείς αγορές.

Το Ελληνικό περίπτερο, καλαίσθητο, ομοιόμορφο, ανοιχτό και επικοινωνιακό, φιλοξένησε τις Ελληνικές αποστολές. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας – ΝΕΤΠ ήταν παρούσα ενισχύοντας τη γενικότερη προσπάθεια προβολής, συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων προβάλλοντας και στηρίζοντας το τουριστικό προϊόν της Λευκάδας διεκδικώντας τα δικά της μερίδια και οφέλη. Τη συμμετοχή του Νομού στήριξαν με την παρουσία τους ο Nομάρχης Λευκάδας κ. Κώστας Αραβανής, ο εκπρόσωπος της Τ.Ε.Δ.Κ. κ. Ευστάθιος Ζαβιτσάνος, Δήμαρχος Μεγανησίου, αρμόδιος υπάλληλος – στέλεχος της Ν.Α. Λευκάδας και αρκετοί επιχειρηματίες του Νομού.

wtm_01

Το περίπτερο επισκέφτηκαν εκτός από το επιτελείο της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού με επικεφαλήs την Υφυπουργό κ. Αγγελική Γκερέκου, Νομάρχες και Δήμαρχοι των Ελληνικών αποστολών, η Δ/ντρια του ΕΟΤ Αγγλίας και Ιρλανδίας κ. Σοφία Παναγιωτάκη, Tour Operators των Εταιριών: Tui (Holland) Apollo /Kuoni, Thomas Cook, Palma, Olympic, Ionian islands Holidays, Games Villas, Greek Island plan, Poliplan, Pam Tours LTD, C.V.Travel, James Villa, Air Tours, Poliplan, ELIZA Was Here, Nautilos Yachting κ.λπ. καθώς και δημοσιογράφοι Βρετανοί και Έλληνες, εκπρόσωποι φορέων τουρισμού και πλήθος άλλων επισκεπτών.

Ο Nομάρχης Λευκάδας κ. Κώστας Αραβανής, είχε ιδιαίτερη συνομιλία με την Υφυπουργό κ. Γκερέκου, έδωσε συνεντεύξεις: στο London Greek Radio (LGR -103,3 FM ) κ. Βύρωνα Καρύδη, στον ΑΝΤ1 (δορυφορικό κανάλι Ειρηνικού) κ. Ισαάκ Καριπίδη, στο Ιντερνετικό κανάλι Hellas news TV, στην εφ. Τουριστικός τύπος κ. Γ. Ερωτοκρίτου, κ.λπ.. Επιπλέον συμμετείχε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε η κ. υφυπουργός στο Excel London με προσκεκλημένους τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους τουριστικού ρεπορτάζ και Έλληνες ανταποκριτές και δημοσιογράφους, στη κεντρική εκδήλωση του ΕΟΤ, που φέτος έγινε στο Barbican Theatre και επικοινώνησε με επαγγελματίες του τουριστικού – ταξιδιωτικού κλάδου για την προώθηση της Λευκάδας ως τουριστικού προορισμού.

Το διαφημιστικό υλικό το Νομού που διενεμήθηκε στην εν λόγω έκθεση διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές της Λευκάδας και το μήνυμα που δόθηκε είναι ότι η Λευκάδα αποτελεί αξιόλογο ανερχόμενο τουριστικό προορισμό.

Κι αυτή τη φορά η παρουσία της Νομ/κής Αυτ/σης Λευκάδας-Ν.Ε.Τ.Π. Ν.Λευκάδας στην έκθεση κρίθηκε αρίστη, κέρδισε την προσοχή και το ενδιαφέρον τόσο των επισκεπτών όσο και των επίσημων προσκεκλημένων.

Όλη η προσπάθεια, που γίνεται συντονισμένα από όσους εμπλέκονται στα τουριστικά δρώμενα του Νομού, ευελπιστούμε να αποφέρει και την ερχόμενη τουριστική χρονιά θετικά αποτελέσματα.

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Ανακοινώσεις, Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, Τουρισμός

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s