Πρόσκληση για την πλήρωση των θέσεων των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων της Κυβέρνησης και των Γενικών Γραμματέων Περιφερειών

Όποιοι ενδιαφέρονται «για την πλήρωση των θέσεων των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων της Κυβέρνησης και των Γενικών Γραμματέων Περιφερειών» μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Γραφείου του Πρωθυπουργού (www.primeminister.gr) σημειώνοντας κάθε φορά τη Γραμματεία ή τις Γραμματείες, για τις οποίες εκδηλώνεται το ενδιαφέρον. Μπορούν επίσης να προτείνουν κάποιον άλλο για μια απ’ αυτές τις θέσεις συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση ετεροπρότασης.

grafeio_prothyp

Αναφέρεται ότι σε κάθε περίπτωση «διασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα της συμμετοχής» και ότι όσοι τελικά επιλεγούν «θα κληθούν να υποβάλουν αναλυτική κατάσταση της περιουσίας τους».

Με τόση αξιοκρατία που διακηρύσσεται… ποιος ξέρει καμιά φορά τι γίνεται… Κάντε καλού κακού μια αιτησούλα να βρίσκεται. Προσέξτε όμως τις ημερομηνίες: Οι αιτήσεις θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι την 13η Οκτωβρίου 2009.

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Αταξινόμητα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s