Καλώς τον κι ας άργησε…

kaklamanis Με τα λόγια αυτά, λέει, υποδέχτηκαν κάποιοι συντοπίτες μας τον επίσης συντοπίτη μας και πρώην πρόεδρο της Βουλής κ. Απόστολο Κακλαμάνη, που τον είδαμε να περιοδεύει σήμερα το μεσημέρι στον Αη Μηνά και στον κεντρικό πεζόδρομο (παζάρι) της πόλης της Λευκάδας.

Βρέθηκε στη Λευκάδα, απ’ ό,τι φαίνεται, μάλλον για να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας. Ίσως και για να δείξει ότι «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό», κάτι που εμείς προσωπικά δεν βλέπουμε -δεν σκοτιζόμαστε κιόλας- αν λάβει κανείς υπόψη του και τα «ανώνυμα» δυσφημιστικά φυλλάδια που κυκλοφορούν εδώ και κάμποσο καιρό σε σχέση με τους δύο επικρατέστερους υποψήφιους του κόμματος του στο νησί μας.

2 Σχόλια

Filed under Εκλογικά

2 responses to “Καλώς τον κι ας άργησε…

  1. Παλιοβορος

    Kανονας της σουπιας, ριχνει μελανι και φευγει……….-δεν σκοτιζόμαστε κιόλας- αν λάβει κανείς υπόψη του και τα «ανώνυμα»( Τα εισαγωγικα εδω τι λογο εχουν συμφωνα με τους κανονες της Ελληνικης γραματικης??) δυσφημιστικά φυλλάδια που κυκλοφορούν εδώ και κάμποσο καιρό σε σχέση με τους δύο επικρατέστερους υποψήφιους του κόμματος του στο νησί μας………
    Ατοπη αναρτηση, για να μην πω τιποτα χειροτερο…..

Σχολιάστε