Τα βιογραφικά των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια Νομού Λευκάδας

Αραβανής Γεράσιμος του Ιωάννη

(Και όχι του Χρήστου, όπως εσφαλμένα αναγράφηκε στον Κυριακάτικο «Ριζοσπάστη» και αναπαράγεται από κάποια Λευκαδίτικα έντυπα).

aravanis Αραβανής Γεράσιμος του Ιωάννη, Φαρμακοποιός. Κάτοικος Λευκάδας. Γεννήθηκε στους Καρυώτες Λευκάδας το 1948. Σπούδασε Φαρμακευτική στην Αθήνα, ασκεί το επάγγελμα του φαρμακοποιού στη Λευκάδα και είναι μέλος του Συλλόγου Φαρμακοποιών Λευκάδας – Πρέβεζας. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Είναι μέλος του ΚΚΕ από το 1974, στέλεχος σε διάφορα όργανα του κόμματος και έχει διατελέσει βουλευτής στο νομό Λευκάδας και στη Β’ Πειραιά.

Βρεττός Άγγελος του Γεωργίου

vrettos Βρεττός Άγγελος του Γεωργίου. Γεννήθηκε στους Τσουκαλάδες Λευκάδας το 1951. Σπούδασε στη Νομική Αθηνών και ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου. Είναι παντρεμένος με ένα γιό. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Μέλος του ΚΚΕ από το 1974. Υπεύθυνος της Γραμματείας της Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τα Δημοκρατικά Δικαιώματα και Πρόεδρος του Συλλόγου Τσουκαλαδιωτών Αθήνας.

Καββαδά Μαρία, συζ. Θωμά

kavvada_maria Καββαδά Μαρία του Γεωργίου. Γεννήθηκε στο Δ.Δ. Σαγιάδας Θεσπρωτίας, κατοικεί στη Λυγιά Λευκάδας. Σπούδασε οικονομικά στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένη με το λογιστή Θωμά Καββαδά και έχει δύο παιδιά. Από το 1983 εργάζεται στο λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο που διατηρεί στη Λευκάδα. Είναι μέλος του ΚΚΕ από το 1977 και μέλος της Επιτροπής Ειρήνης.

1 σχόλιο

Filed under Αριστερά, Εκλογικά

1 responses to “Τα βιογραφικά των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια Νομού Λευκάδας

  1. Παλιοβορος

    Και τι εγινε, λαθοι κανουν και παντρεμενες οχι μονο ο Κυριακατικος Ριζοσπαστης…………

Σχολιάστε