Τα εκλογικά τμήματα του Δ. Δ. Αλεξάνδρου του Δήμου Λευκάδας

77 εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν συνολικά ενόψει των ευρωεκλογών στο νομό Λευκάδας. Το πιο μικρό από άποψη εγγεγραμμένων ψηφοφόρων είναι αυτό των ορεινών οικισμών του Δ. Δ. Αλεξάνδρου (συνοικισμός Αλεξάνδρου 3606021) με 17 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους. Έπεται των Πλατυστόμων με 91 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους.

Όπως πάντα, έτσι και σε αυτές τις εκλογές, τα εκλογικά τμήματα που θα λειτουργήσουν στο Δ. Δ. Αλεξάνδρου, στα χωριά μας δηλαδή, είναι συνολικά τρία:

eklogiko_tmima

34ο Εκλογικό Τμήμα
Δήμου Λευκάδας (Νικιάνα Λευκάδας) – Κωδικός Εκλογικού Διαμερίσματος 3606020 – Πρώην Δημοτικό Σχολείο Νικιάνας

Σε αυτό το Εκλογικό Τμήμα ψηφίζουν οι εκλογείς οι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του Εκλογικού Διαμερίσματος Αλεξάνδρου (3606020) του Δήμου Λευκάδας, το επώνυμο των οποίων αρχίζει από το γράμμα Α (α/α εκλογέα 1) μέχρι και τον εκλογέα Κολυβά Ιωάννη του Ευσταθίου (α/α εκλογέα 402).

35ο Εκλογικό Τμήμα
Δήμου Λευκάδας (Νικιάνα Λευκάδας) – Κωδικός Εκλογικού Διαμερίσματος 3606020 – Νηπιαγωγείο Νικιάνας

α) Σε αυτό το Εκλογικό Τμήμα ψηφίζουν οι εκλογείς οι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του Εκλογικού Διαμερίσματος Αλεξάνδρου (3606020) του Δήμου Λευκάδας, από τον εκλογέα Κολυβά Ιωάννη του Στεφάνου (α/α εκλογέα 403) μέχρι και το τέλος του καταλόγου (α/α εκλογέα 813).

β) Οι εκλογείς οι γραμμένοι στον Ειδικό Εκλογικό Κατάλογο Ετεροδημοτών του Εκλογικού Διαμερίσματος Αλεξάνδρου του Δήμου Λευκάδας.

36ο Εκλογικό Τμήμα
Δήμου Λευκάδας (Κολυβάτα – Μαυροϊννάτα) – Κωδικός Εκλογικού Διαμερίσματος 3606021 – Παλαιό Κοινοτικό κατάστημα Αλεξάνδρου

α) Σε αυτό το Εκλογικό Τμήμα ψηφίζουν οι εκλογείς οι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του Εκλογικού Διαμερίσματος Αλεξάνδρου (συνοικισμός Αλεξάνδρου 3606021) του Δήμου Λευκάδας.

β) Οι εκλογείς οι γραμμένοι στον Ειδικό Εκλογικό Κατάλογο Ετεροδημοτών του Εκλογικού Διαμερίσματος Αλεξάνδρου (συνοικισμός Αλεξάνδρου 3606021) του Δήμου Λευκάδας.

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Εκλογικά, Νικιάνα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s