Για την υποθαλάσσια σύνδεση με τη Λευκάδα

Δημοσιεύτηκε στις 19.05.2009 στην εφημερίδα «Συνείδηση» (Ημερήσια εφημερίδα Αιτωλίας και Ακαρνανίας) απ’ όπου και το αναδημοσιεύουμε:

Η οδική σύνδεση της πόλης της Λευκάδας με τον οδικό άξονα σύνδεσης της ζεύξης Ακτίου – Πρέβεζας με τον Δυτικό Άξονα θα συζητηθεί στο Νομαρχιακό Συμβούλιο που συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα. Γνωμοδοτικού χαρακτήρα, η όποια απόφαση. Και μάλλον… τυπική. Ελπίζουμε όμως να γίνει ουσιαστική συζήτηση και να επικεντρωθεί στο μεγάλο θέμα, που χρόνια τώρα η «Σ» επιμένει σ’ αυτό, την υποθαλάσσια δηλαδή νέα σύνδεση Αιτ/νίας – Λευκάδος.

gefyra_lefkadas

Ιδιαίτερα επίκαιρο το θέμα τώρα που η πλωτή γέφυρα παρουσιάζει ξανά προβλήματα. Και μπαίνουμε στο καλοκαίρι που οι επισκέψεις στη Λευκάδα θα είναι χιλιάδες… Για την ιστορία θυμίζουμε ότι υπάρχουν εγκεκριμένες προμελέτες εδώ και χρόνια. Το έργο όμως δεν ξεκινά, παρά το γεγονός ότι το ΥΠΕΧΩΔΕ έχει αποδεχθεί τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητά του. Δεν είναι εύκολο έργο βέβαια, κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά μ’ αυτό. Και οι της Λευκάδος και οι της Αιτ/νίας, αφού μας αφορά εξίσου!

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Δανεισμένα, Ειδήσεις, Λευκάδα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s