Απόηχος από την έκθεση κρουστών οργάνων που έγινε στην ARTηρία

Λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την έκθεση κρουστών οργάνων που είχε διοργανώσει ο συγχωριανός μας Νίκος Καββαδάς στην ARTηρία Λευκάδας. Θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημόσια όλους όσους βοήθησαν αφιλοκερδώς στην όλη διοργάνωση, συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία της έκθεσης:

nkavvadas1 «Η Έκθεση Κρουστών Οργάνων έγινε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Πολλοί ήταν αυτοί που ήρθαν να δουν από κοντά τα κρουστά όργανα και να μάθουν μέσα από αυτά για μουσικά είδη από μακρινές χώρες αλλά και για την τεράστια Ελληνική παραδοσιακή μουσική. Η δύναμη και το κουράγιο που πήρα από τους ανθρώπους που ήρθαν στην έκθεση με έκανε να εξακολουθώ να πιστεύω ότι στην Λευκάδα συνεχίζουμε και έχουμε καλλιτεχνικές ευαισθησίες και ενδιαφέροντα πέρα από την τηλεόραση και το βόλεμα του καναπέ.

Oι καλύτερες στιγμές που έζησα τις μέρες αυτές ήταν οι στιγμές που τα παιδιά της πρώτης τάξης του 1ου Γυμνασίου Λευκάδας με την καθηγήτρια της μουσικής κ. Καζολή αλλά και πολλά παιδιά από το χωριό της Νικιάνας και της Λυγιάς με τους υπεύθυνους των πολιτιστικών συλλόγων των δυο χωριών, επισκέφθηκαν την  έκθεση και μου έδωσαν την ευκαιρία να τους γνωρίσω τον θαυμαστό κόσμο των κρουστών οργάνων.

Ευχαριστώ θερμά την κ. Ειρήνη Δουβίτσα για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας της ARTηρίας και την υποστήριξή της στην προσπάθεια μου.

Ευχαριστώ τους καλούς φίλους και εξαιρετικούς μουσικούς που αφιλοκερδώς έπαιξαν το πρώτο βράδυ της έκθεσης, τον Φώτη Παπαδημητρίου (πλήκτρα), τον Τάκη Τριαντάφυλλο (μπάσο) και τον Αποστόλη Σόφη (τύμπανα).

Ευχαριστώ τον μουσικό οίκο «Ευαγγέλου» στην Πρέβεζα, τον μουσικό οίκο «Αρμονία» στην Λευκάδα και την Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας που μου παραχώρησαν αρκετά κρουστά όργανα.

Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Αρβανίτη που μου προσέφερε την ηχητική κάλυψη.

Ευχαριστώ όλο τον τοπικό, έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την διαφήμιση και προώθηση της έκθεσης.

Ευχαριστώ την εφημερίδα «Η Λευκάδα Χαλαρά» που τύπωσε δωρεάν τις αφίσες της έκθεσης.

Ευχαριστώ το φωτογραφείο Studio Flash του Νίκου Ζαμπέλη για τις φωτογραφίες αλλά και για την δωρεάν βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση της έκθεσης.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και μου έδωσαν την βοήθειά τους σε ότι χρειάστηκε για να γίνει πραγματικότητα αυτή ή έκθεση, αλλά και που είμαι περήφανος που είμαστε φίλοι με την πραγματική σημασία της έννοιας της φιλίας. Τον Διονυση Κούρτη, τον Κώστα Αρματά, τον Χρυσόστομο Βρεττό, τον Νίκο Ζαμπέλη και την Άννα Γράψα.

Ευχαριστώ το γραφείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που δέχτηκε να ενημερώσει τα γυμνάσια με email, αντίθετα με το γραφείο της Πρωτοβάθμιας που αρνήθηκε να κάνει κάτι αντίστοιχο με δικαιολογία «Να μην φανεί ότι υποστηρίζουμε κάποιον συγκεκριμένα, στην προκειμένη περίπτωση εσένα αλλά και γιατί ο χώρος που γίνεται η έκθεση είναι ιδιωτικός» ακόμα και όταν τους εξήγησα ότι η έκθεση έχει ελεύθερη είσοδο και έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα τα δημοτικά σχολεία να μην ενημερωθούν για την έκθεση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βρέθηκαν στην έκθεση και τους εύχομαι να είναι πάντα καλά και να έχουν πάντα χαρά στην ζωή τους, έτσι όπως χάρισαν χαρά και σε εμένα με την παρουσία τους.»

Advertisements

1 σχόλιο

Filed under Αταξινόμητα

One response to “Απόηχος από την έκθεση κρουστών οργάνων που έγινε στην ARTηρία

  1. spiros_d

    ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΚΡΙΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ «ΜΜΕ» ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΝΩΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s